Adatvédelem

A Hawaii Limuzin – hivatalos honlapjának (https://www.hawaiilimuzin.hu) szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatokat az 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeli a szerkesztőség.

A Hawaii Limuzin honlapján lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

A honlap működtetésekor – az adatvédelmi törvénnyel összhangban – a Hawaii Limuzin az alábbi legfontosabb alapelveket tartja szem előtt:

  1. A tudatosan átadott magántermészetű adatokat a Hawaii Limuzin csakis arra a célra használja fel, amire rendelkezésére bocsátották, az így gyűjtött adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja tovább.
  2. A Hawaii Limuzin az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
  3. A Hawaii Limuzin a honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat tárol: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. A Hawaii Limuzin ezeket kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel.
  4. Az oldalról küldött Kapcsolat vagy Online megrendelés formon leadott megrendeléseket a Hawaii Limuzin harmadik félnek nem adja tovább.
  5. A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz, a Hawaii Limuzin azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.